Χορήγηση Υποτροφιών 2021-2022

Υποστηρίζουμε οικονομικά τους γονείς των μαθητών Λυκείου που στοχεύουν την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο και παρέχουμε τρεις τύπους υποτροφιών:

Υποτροφίες με κοινωνικά και εκπαιδευτικά κριτήρια για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α’ & Β’ Λυκείου. 

Αιτήσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά και στις γραμματείες των εκπαιδευτηρίων μας μέχρι την Πέμπτη 17 Ιουνίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου ποσού που αναλογεί με τις φετινές εγγραφές. 

Υποτροφίες έως και 100% επί των διδάκτρων μέσω του προγράμματος συστάσεων φίλων. Με κάθε εγγραφή ενός φίλου σας επιστρέφουμε το 10% των διδάκτρων του. 

Υποτροφίες με 30%, 50% και 100% όφελος επί των διδάκτρων της νέας χρονιάς για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α’ & Β’ Λυκείου, μέσω  διαγωνισμού γραπτών εξετάσεων σε δύο μαθήματα (Νεοελληνική Γλώσσα και Μαθηματικά ή Αρχαία) που θα διεξαχθεί στο εκπαιδευτήριό μας στον Κορυδαλλό την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021. 

Αιτήσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά και στις γραμματείες των εκπαιδευτηρίων μας μέχρι την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021. Ο αριθμός των υποτροφιών θα είναι αναλογικός με τον όγκο των φετινών εγγραφών. 

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!

ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά:

 2104945787