Ξένες Γλώσσες

7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:

1. ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ

Επαναστατική μεθοδολογία που κόβει δρόμο και διδάσκει με την οπτικοποίηση και τη λογική αντί τη μνήμη. Μαθαίνεις απίστευτα γρήγορα, εύκολα, μια για πάντα και χωρίς ορολογία και κανόνες.

2. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ

Το μάθημα είναι ένα απολαυστικό σόου με animation, ήχους, κίνηση, αστεία και οι ασκήσεις σαν να ανεβαίνεις τα επίπεδα ενός συναρπαστικού video game.

3. ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ

Σου εξηγεί τα πάντα στη μητρική σου γλώσσα, κι όλα κυλούν εύκολα και ομαλά. Είσαι ελεύθερος να μελετάς με το δικό σου ρυθμό χωρίς άγχος και δέσμευση.

4. ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ

Μιλάς Αγγλικά συνεχώς με πιστοποιημένους καθηγητές μέσα από ειδικές δραστηριότητες διαβαθμισμένης δυσκολίας με συνεχή “ζύμωση” όσων έχεις ήδη διδαχθεί.

5. ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε χρόνο-ρεκόρ γραμματική, λεξιλόγιο, προφορικό & γραπτό λόγο. Διαβάζεις, μιλάς στο τηλέφωνο, γράφεις e-mails, ταξιδεύεις και ζεις στο εξωτερικό.

6. ΔΙΕΘΝΗ ΠΤΥΧΙΑ

Τελειώνοντας το πρόγραμμα είσαι έτοιμος για τις επίσημες εξετάσεις Διεθνών Πτυχίων όπως IELTS, TOEFL, ECCE, FCE κλπ.

7. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ

Τα καλά Αγγλικά δεν πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων. Γι’ αυτό προσφέρουμε τιμές που φέρνουν χαμόγελο!

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΜΑΘΗΜΑ

To Όραμα Παιδείας είναι μέλος του Δικτύου QLS (Quality in Language Services), που αποτελείται από ποιοτικά, αυτόνομα και ανεξάρτητα σχολεία και χαίρει αναγνώρισης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μία δυναμική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τους μαθητές μας.
Νέα Εκπαιδευτική Προσέγγιση

Συνεργαζόμενοι Εξεταστικοί Φορείς

Η νέα εκπαιδευτική προσέγγιση JUMP

Το JUMP δεν είναι απλά μία μέθοδος διδασκαλίας, αλλά μία ολιστική εκπαιδευτική προσέγγιση που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα στην αρχική επαφή των παιδιών με την αγγλική γλώσσα. Στηρίζεται στη συνθετική φωνημική μέθοδο που διδάσκεται στα βρετανικά δημοτικά σχολεία ως κύρια μέθοδος γραφής και ανάγνωσης και έχει δύο στόχους:

  • Να κάνει τους μικρούς μαθητές ικανούς αναγνώστες αγγλικών από μικρή ηλικία
  • Να πετύχει το παραπάνω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα

Τα παιδιά μαθαίνουν να ξεχωρίζουν και να χρησιμοποιούν διαφορετικούς «ήχους» (φωνήματα) γραμμάτων και ομάδων γραμμάτων χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουν όλα τα γράμματα με την σειρά του αλφάβητου. Μαθαίνουν να «αποκωδικοποιούν» τόσο τα ξεχωριστά γράμματα του αγγλικού αλφαβήτου όσο και ομάδες γραμμάτων . Η εκπαιδευτική προσέγγιση JUMP εστιάζεται στην συστηματική διδασκαλία των φωνημάτων της Αγγλικής γλώσσας (Phonics) που φέρουν τη σφραγίδα του Βρετανικού Εθνικού Προγράμματος Σπουδών (British National Curriculum), με στόχο την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική ανάπτυξη των δεξιοτήτων στην ανάγνωση και γραφή.

Γιατί η φωνημική μέθοδος και όχι το αλφάβητο;

Τα παιδιά μας και οι οικογένειες τους στην Ελλάδα σήμερα στοχεύουν στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας σχεδόν τόσο καλά όσο και η μητρική μας γλώσσα. Οι ανάγκες που θα έχουν να ανταποκριθούν τα παιδιά ως ενήλικες απαιτούν άνεση και ευχέρεια στην αγγλική. Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών QLS πιστεύουμε ότι αυτό κατακτάται από μικρή ηλικία. Τότε που οι συνάψεις του εγκεφάλου του μικρού παιδιού είναι εύπλαστες και δεκτικές στα νέα ερεθίσματα και συνεπώς και στον νέο «κώδικα» της ξένης γλώσσας.

Ετσι στοχεύουμε οι μικροί μας μαθητές που ξεκινούν τώρα να μαθαίνουν αγγλικά, πρέπει να μάθουν με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο, βασισμένο σε νέες έρευνες και εμπειρία που ήδη εφαρμόζεται στα σχολεία του Εξωτερικού και κυρίως της Βρετανίας.

Η εκπαιδευτική προσέγγιση JUMP, θέτει τις κατάλληλες βάσεις για την απόκτηση ενός πτυχίου μελλοντικά.