Ξένες Γλώσσες

8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ENGLISH SUPERFASTER:

1. ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ

Επαναστατική μεθοδολογία που κόβει δρόμο και διδάσκει με την οπτικοποίηση και τη λογική αντί τη μνήμη. Μαθαίνεις απίστευτα γρήγορα, εύκολα, μια για πάντα και χωρίς ορολογία και κανόνες.

2. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ

Το μάθημα είναι ένα απολαυστικό σόου με animation, ήχους, κίνηση, αστεία και οι ασκήσεις σαν να ανεβαίνεις τα επίπεδα ενός συναρπαστικού video game.

3. ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ

Σου εξηγεί τα πάντα στη μητρική σου γλώσσα, κι όλα κυλούν εύκολα και ομαλά. Είσαι ελεύθερος να μελετάς με το δικό σου ρυθμό χωρίς άγχος και δέσμευση.

4. ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ

Μιλάς Αγγλικά συνεχώς με πιστοποιημένους καθηγητές μέσα από ειδικές δραστηριότητες διαβαθμισμένης δυσκολίας με συνεχή “ζύμωση” όσων έχεις ήδη διδαχθεί.

5. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για πρώτη φορά το μάθημα προσαρμόζεται σε σένα, Φέρνεις το πρόγραμμα στα μέτρα σου και προχωράς με το δικό σου ρυθμό.

6. ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε χρόνο-ρεκόρ γραμματική, λεξιλόγιο, προφορικό & γραπτό λόγο. Διαβάζεις, μιλάς στο τηλέφωνο, γράφεις e-mails, ταξιδεύεις και ζεις στο εξωτερικό.

7. ΔΙΕΘΝΗ ΠΤΥΧΙΑ

Τελειώνοντας το πρόγραμμα είσαι έτοιμος για τις επίσημες εξετάσεις Διεθνών Πτυχίων όπως IELTS, TOEFL, ECCE, FCE κλπ.

8. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ

Τα καλά Αγγλικά δεν πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων. Γι’ αυτό προσφέρουμε τιμές που φέρνουν χαμόγελο!

Στο Όραμα Παιδείας στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και στις Ξένες Γλώσσες, σε συνεργασία με την English Super Fast

Πιστεύουμε πως η εκμάθηση μιας γλώσσας είναι πιο επιτυχημένη όταν:

 • Οι μαθητές έχουν κίνητρα και ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν τη γλώσσα που μαθαίνουν.
 • Οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στο μάθημα.
 • Το εκπαιδευτικό περιβάλλον είναι άνετο και ασφαλές.
 • Υποστηρίζεται η ανάπτυξη όλων των γλωσσικών ικανοτήτων που είναι απαραίτητες στην επικοινωνία.
 • Οι μαθητές έχουν στη διάθεσή τους μια ποικιλία μέσων [οπτικά, ακουστικά, υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, διαδίκτυο] που προσφέρουν ερεθίσματα για γνώση.
 • Οι μαθητές ενθαρρύνονται να εξελιχθούν όχι μόνο γνωστικά αλλά και κοινωνικά.
 • Οι καθηγητές υποστηρίζουν τον μαθητή εκπαιδευτικά και κοινωνικά.
 • Οι καθηγητές είναι έμπειροι και υποστηρίζονται από ένα ευρύ φάσμα βοηθημάτων.
 • Οι γονείς κατανοούν τον τρόπο διδασκαλίας και συμμετέχουν στη μαθησιακή διαδικασία.

Κεντρικός άξονας στην υλοποίηση του οράματος μας αποτελεί:

 • η δημιουργία σύγχρονων προγραμμάτων διδασκαλίας τα οποία βοηθούν τους σπουδαστές μας στην ευκολότερη αφομοίωση των γνώσεων και τους οδηγούν με ασφάλεια στην επιτυχία και την απόκτηση πιστοποίησης.
 • η ανάπτυξη και η διάθεση στους σπουδαστές μας όλων εκείνων των προγραμμάτων και υπηρεσιών τα οποία μας κάνουν ξεχωριστούς και πρωτοπόρους στις εξελίξεις.
 • η συνεχής ανάπτυξη και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού μας.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΜΑΘΗΜΑ

To Όραμα Παιδείας είναι μέλος του Δικτύου QLS (Quality in Language Services), που αποτελείται από ποιοτικά, αυτόνομα και ανεξάρτητα σχολεία και χαίρει αναγνώρισης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μία δυναμική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τους μαθητές μας.
Νέα Εκπαιδευτική Προσέγγιση

Αγγλικά

Γαλλικά

Γερμανικά

Ισπανικά

Ιταλικά

Συνεργαζόμενοι Εξεταστικοί Φορείς

Η νέα εκπαιδευτική προσέγγιση JUMP

Το JUMP δεν είναι απλά μία μέθοδος διδασκαλίας, αλλά μία ολιστική εκπαιδευτική προσέγγιση που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα στην αρχική επαφή των παιδιών με την αγγλική γλώσσα. Στηρίζεται στη συνθετική φωνημική μέθοδο που διδάσκεται στα βρετανικά δημοτικά σχολεία ως κύρια μέθοδος γραφής και ανάγνωσης και έχει δύο στόχους:

 • Να κάνει τους μικρούς μαθητές ικανούς αναγνώστες αγγλικών από μικρή ηλικία
 • Να πετύχει το παραπάνω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα

Τα παιδιά μαθαίνουν να ξεχωρίζουν και να χρησιμοποιούν διαφορετικούς «ήχους» (φωνήματα) γραμμάτων και ομάδων γραμμάτων χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουν όλα τα γράμματα με την σειρά του αλφάβητου. Μαθαίνουν να «αποκωδικοποιούν» τόσο τα ξεχωριστά γράμματα του αγγλικού αλφαβήτου όσο και ομάδες γραμμάτων . Η εκπαιδευτική προσέγγιση JUMP εστιάζεται στην συστηματική διδασκαλία των φωνημάτων της Αγγλικής γλώσσας (Phonics) που φέρουν τη σφραγίδα του Βρετανικού Εθνικού Προγράμματος Σπουδών (British National Curriculum), με στόχο την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική ανάπτυξη των δεξιοτήτων στην ανάγνωση και γραφή.

Γιατί η φωνημική μέθοδος και όχι το αλφάβητο;

Τα παιδιά μας και οι οικογένειες τους στην Ελλάδα σήμερα στοχεύουν στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας σχεδόν τόσο καλά όσο και η μητρική μας γλώσσα. Οι ανάγκες που θα έχουν να ανταποκριθούν τα παιδιά ως ενήλικες απαιτούν άνεση και ευχέρεια στην αγγλική. Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών QLS πιστεύουμε ότι αυτό κατακτάται από μικρή ηλικία. Τότε που οι συνάψεις του εγκεφάλου του μικρού παιδιού είναι εύπλαστες και δεκτικές στα νέα ερεθίσματα και συνεπώς και στον νέο «κώδικα» της ξένης γλώσσας.

Ετσι στοχεύουμε οι μικροί μας μαθητές που ξεκινούν τώρα να μαθαίνουν αγγλικά, πρέπει να μάθουν με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο, βασισμένο σε νέες έρευνες και εμπειρία που ήδη εφαρμόζεται στα σχολεία του Εξωτερικού και κυρίως της Βρετανίας.

Η εκπαιδευτική προσέγγιση JUMP, θέτει τις κατάλληλες βάσεις για την απόκτηση ενός πτυχίου μελλοντικά.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΜΑΘΗΜΑ

Τα μαθήματα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικους σπουδαστές όλων των επιπέδων. Η παγκόσμιας κλάσης διδασκαλία μας και η χρήση τεχνολογίας αιχμής διασφαλίζουν πως θα πραγματοποιήσετε ουσιαστική πρόοδο και ότι θα επικοινωνείτε με αυτοπεποίθηση.

Ανεξάρτητα από τις γλωσσικές σας ανάγκες, το ολοκληρωμένο και υποστηρικτικό μαθησιακό περιβάλλον βελτιώνει την επάρκειά σας και σας στηρίζει στην επίτευξη των στόχων σας.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Όραμα Παιδείας δημιούργησε την ταχύρυθμη εκπαίδευση ενηλίκων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών στα Αγγλικά.
Τα πρωτότυπα και εμπνευσμένα προγράμματά μας παράγουν εκατοντάδες επιτυχόντες κάθε χρόνο στις εξετάσεις πτυχίων Ξένων Γλωσσών. Για αυτό και είμαστε πρωτοπόροι στην Ξενόγλωσση Εκπαίδευση νέων ενηλίκων (σπουδαστών, φοιτητών, καθώς και εργαζομένων και στελεχών επιχειρήσεων).

Τα μαθήματα και τα προγράμματα σπουδών μας στα Αγγλικά:

 1. Είναι σύγχρονα, με έμφαση στην απόλυτη ικανοποίηση του σπουδαστή. Διδάσκουν την “ζωντανή γλώσσα” για εργασία ή σπουδές.
 2. Παράγονται από ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό επιτελείο.
 3. Περιέχουν πολλά καινοτόμα εκπαιδευτικά μέσα 
 4. Είναι βιωματικά και “εμπλουτισμένα” [N.L.P.] ώστε να αξιοποιούν τούς διαφορετικούς μαθησιακούς τύπους των σπουδαστών
 5. Είναι τεχνολογικά προηγμένα, με τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές υποδομές.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΑΕΚ

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

 • 15 ξένες γλώσσες
 • Eπιπλέον εκπαίδευση στην επιθυμητή ορολογία του κλάδου σας
 • Επίπεδα αρχαρίων, προχωρημένων, business
 • Συνολική διάρκεια μαθημάτων 40-60 ώρες, με δύο ή τρία δίωρα σεμινάρια ανά εβδομάδα.