Προεγγραφές παλιών και νέων μαθητών για το σχολικό έτος 2023-2024 και θερινά μαθήματα.

 

 

 

Αγαπητοί γονείς, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι επανεγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου έως 16 Ιουνίου  και η γραμματεία μας θα σας καλέσει για να κλείσουμε μια συνάντηση μαζί σας ώστε να ενημερωθείτε για τα οφέλη της προεγγραφής του παιδιού σας.

Όσοι έχετε παιδιά, αδέρφια μαθητών μας, συγγενών ή φίλων σας που θέλετε να ξεκινήσουν για πρώτη φορά τη φοίτηση τους σε οποιαδήποτε υπηρεσία μας (σχολική μελέτη δημοτικού & γυμνασίου ,εκμάθηση αγγλικής γλώσσας , φροντιστηριακών μαθημάτων Λυκείου) και επιθυμούν να εγγραφούν στο εκπαιδευτήριό μας, το επόμενο σχολικό έτος (2023-2024),θα πρέπει να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας  άμεσα, αν δεν μας το έχετε ήδη γνωστοποιήσει και για κάθε σας σύσταση δικαιούστε 10% επί των διδάκτρων του νέου μαθητή που συστήνεται σε οποιαδήποτε πρόγραμμα ως έκπτωση στο δικό σας παιδί.

Σε κάποιες από τις υπηρεσίες του εκπαιδευτηρίου μας  υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και επειδή ήδη εκδηλώνεται εντονότατο ενδιαφέρον από νέους γονείς, εμείς  καθώς επιθυμούμε να δοθεί προτεραιότητα στις εγγραφές των δικών μας μαθητών ή νέων μαθητών που έχουν ήδη αδέρφια ή συγγενείς ή  φίλους του που φοιτούν σε μας, παρακαλούμε, όσοι ενδιαφέρεστε, να επικοινωνήσετε άμεσα με τη γραμματεία μας.

 

Σας υπενθυμίζουμε πως οι υπηρεσίες που παρέχει το Όραμα Παιδείας είναι οι εξής και μπορούν να συνδυαστούν με μεγαλύτερο όφελος.

 

 

  • ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
  • ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
  • ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
  • ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
  • BRAINOBRAIN (Καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης εγκεφάλου)

 

       ΕΝΑΡΞΗ ΘΕΡΙΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 2023

  1. Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ (Προετοιμασία 4 εβδομάδων για το Λύκειο, κάλυψη ύλης που δεν διδάχθηκε στο Γυμνάσιο ) 19/6 -14/7
  2. Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ (Προετοιμασία 4 εβδομάδων, κάλυψη ύλης που δεν διδάχθηκε στην Α’ Λυκείου ) 19/6 -14/7
  3. Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ (Προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 6 εβδομάδων) 15/6 -19/7  & 28/8 – 1/9
  4. ΔΗΜΟΤΙΚΟ Α- ΣΤ (Προετοιμασία 4 εβδομάδων, κάλυψη κενών και εμπέδωσης της ύλης  ) 19/6 -14/7
  5. ΓΥΜΝΑΣΙΟ Α’,Β’,Γ  (Προετοιμασία 4 εβδομάδων, κάλυψη κενών και εμπέδωσης της ύλης  ) 19/6 -14/7
  6. SUMMER CAMP COOL KIDS 6-12 ετών  (Δημιουργική απασχόληση έως και 4 εβδομάδων  από τις 8:30-14:30 ΔΕΥ-ΠΑΡ ) 19/6 -14/7

Επιλέξτε ένα σύγχρονο φροντιστήριο που οδηγεί το μαθητή  στην επιτυχία μέσα από διαδικασίες πρωτοποριακές και εμπειρίες που θα τις εφαρμόζει σε όλη του τη ζωή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Ενημερωθείτε από τις διευθύντριες  σπουδών μας για τα εκπληκτικά προνόμια που ετοιμάσαμε ειδικά για εσάς και κερδίστε μεγάλο όφελος για τη νέα σχολική χρονιά που αξίζει να εκμεταλλευτείτε.

 

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και φέτος.

 

Με εκτίμηση,

Σέμπος Βασίλης